MINUMAN BOTANI CAMPURAN HALIA, BAWANG PUTIH, LEMON, CUKA EPAL & MADU.

Hanya 30ml sehari untuk kesihatan yang unggul.

Khasiat Halia dalam Jus SE7EN
Halia telah digunakan sejak lebih daripada 500 tahun lalu sebagai perasa dalam masakan dan perubatan. kini halia digunakan untuk mengubati selesema, sakit kepala, radang dalam saluran darah, radang sendi, dan batuk. (Raghavendra et al., 2013)

Khasiat  Bawang Putih dalam Jus SE7EN
Bawang putih membantu penjagaan kesihatan jantung dan meningkatkan daya ketahanan badan yang sudah lama diketahui. sebagai anti oksidan, bawang putih dapat memelihara kesihatan, melancarkan peredaran darah dan menguatkan imuniti badan. (Chia et al., 2012)

Khasiat Lemon dalam Jus SE7EN
Lemon sudah berkurun lamanya digunakan sebagai anti-bakteria, meningkatkan daya ketahanan badan, mengurangkan berat badan, melancarkan sistem penghadaman dan membaik pulih kesihatan hati. (Maruti et al., 2011)

Khasiat Pati Cuka Epal dalam Jus SE7EN
Pati cuka epal digunakan sebagai tonik untuk merawat penyakit seperti kencing manis, barah, penyakit jantung, kolesterol tinggi dan membantu mengurangkan berat badan. Pati cuka epal juga digunakan secara tradisional untuk mengurangkan demam dan melancarkan sistem penghadaman agar berfungsi dengan lebih lebih efisien. (Miler, 2014)

Khasiat Madu dalam Jus SE7EN
Madu amat berkesan dalam membantu mengubati beberapa penyakit usus, organ penafasan, jantung dan saraf. Ia turut terbukti mujarab untuk beberapa penyakit lain. (Abdulwahid et al., 2012)

DAPATKAN MINUMAN BOTANI KESIHATAN SE7EN HARI INI. 

SE7EN WhatsApp Chat
Send via WhatsApp