Soalan lazim tentang bagaimana SE7EN boleh membantu mencapai kehidupan lebih sihat

Kandungan dalam minuman SE7EN adalah hasil dari gabungan 5 jenis bahan yang 100% semulajadi. Oleh yang demikian, ia sesuai bagi semua golongan umur. Alam sekitar yang semakin tercemar dan gaya hidup yang kurang sihat pada masakini menyebabkan golongan dalam lingkungan 30-an juga menunjukkan tanda-tanda penyumbatan pembuluh darah, tahap kolesterol yang tinggi, risiko sakit jantung dan lain-lain lagi. SE7EN boleh membantu dalam mencegah masalah ini.
Pada sukatan 1 (atau 2) sudu besar sehari, kadar gula yang terkandung dalam SE7EN amat kecil. Oleh yang demikian, kebarangkalian SE7EN untuk memudaratkan pengguna yang menghidap penyakit kencing manis adalah sangat rendah. Namun, anda dinasihatkan untuk merujuk kepada doktor untuk khidmat nasihat profesional.
Pengambilan SE7EN sepatutnya tidak memudaratkan. Malahan, kandungan halia yang menjadi salah satu ramuan SE7EN adalah sangat dikenali atas manfaatnya terhadap sistem penghadaman dan gastrointestinal manusia. Anda boleh mencuba untuk mengambil SE7EN selama beberapa hari dan sekiranya kesan berlanjutan, berhenti dan temui doktor anda. Anda juga dinasihatkan untuk merujuk kepada doktor anda untuk khidmat nasihat profesional.

Semestinya boleh. Malah, pakar perubatan telah mengesahkan bahawa bawang putih, halia, jus lemon, pati cuka epal dan madu boleh membantu dalam pencegahan dan penyembuhan penyakit seperti arthritis, lelah, darah tinggi, tahap kolesterol yang berlebihan, beberapa jenis kanser, gas dalam usus, aliran darah dan jantung, obesiti, ulser dan lain-lain lagi.

Hasil kajian daripada doktor-doktor di Malaysia dan seluruh dunia mendapati bahawa pesakit mereka yang telah mengambil SE7EN memberi kesan yang positif. Lebih menakjubkan, sesetengah pengguna juga mendapat manfaat dalam masa sebulan pengambilan SE7EN.

SE7EN dihasilkan daripada 100% bahan-bahan semulajadi dan ia sememangnya boleh membantu mencegah masalah penyumbatan vena serta membersihkan arteri yang tersumbat dan melancarkan aliran darah.

Kesemua 5 bahan yang terkandung dalam SE7EN mempunyai ciri-ciri yang dapat meningkatkan sistem imun badan manusia. Ia mengandungi antibiotik semulajadi, antioksidan dan antiviral.

Anda boleh membeli Jus SE7EN dari laman sesawang www.RaytSE7EN.com atau hubungi terus ibu pejabat di talian 03-87260007 untuk mengetahui info pengedar berdekatan anda.
Pada sukatan 1 (atau 2) sudu besar sehari, kadar gula yang terkandung dalam SE7EN amat kecil. Oleh yang demikian, kebarangkalian SE7EN untuk memudaratkan pengguna yang menghidap penyakit kencing manis adalah sangat rendah. Namun, anda dinasihatkan untuk merujuk kepada doktor untuk khidmat nasihat profesional.
Jus SE7EN amat sesuai untuk semua peringkat umur kecuali ibu mengandung dan anak kecil dibawah 5 tahun. Anda disyorkan mendapat khidmat nasihat doktor pakar jika anda mengidap sebarang penyakit kronik, sebelum mengambil Jus SE7EN.

Anda boleh mendaftar di www.RaytSE7EN.com/pengedar atau menghubungi Pengurus Pemasaran melalui Whatsapp di talian 017-3814577.

Sebaiknya, anda perlu ambil 30ml setiap pagi sebelum sarapan sekiranya anda tidak menghadapi masalah gastrik. Namun, Jus SE7EN ini boleh juga di ambil pada bila-bila masa, dan mengikut sukatan kesukaan anda.

Jus SE7EN adalah minuman tambahan yang bukan boleh digantikan dengan mana-mana ubat hospital untuk merawat sesuatu penyakit. Maka, anda perlu berterusan mengambil ubat hospital yang dibekalkan. Jus SE7EN akan bertindak sebagai minuman tambahan untuk mempercepatkan proses baik pulih tubuh anda.

Jus SE7EN bertindak sebagai penambah kesihatan secara menyeluruh. Keputusan bergantung kepada metabolisme individu dan kekerapan mengambilan. Untuk melihat testimoni penggunaan, sila rujuk ruangan testimoni di www.RaytSE7EN.com/testimoni.

Ya, Jus SE7EN telah dianugerahkan sijil Halal dari JAKIM sejak penubuhannya pada tahun 2014. Terdapat kekeliruan, mengapa Jus SE7EN tidak mendapat nombor siri dari KKM. Ini adalah kerana Jus SE7EN merupakan minuman botani 100% semulajadi, tidak dikategorikan sebagai ubat klinikal. Maka, KKM tidak perlu mengeluarkan sebarang nombor kepada Jus SE7EN. Walaubagaimanapun, KKM sentiasa memantau dan memberi khidmat penyeliaan kepada Jus SE7EN dalam mematuhi undang-undang Malaysia.

DAPATKAN MINUMAN BOTANI KESIHATAN SE7EN HARI INI. 

SE7EN WhatsApp Chat
Send via WhatsApp